Gemi Adamları Derneği- Gemi İş kazaları | Biz Kimiz?
16232
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16232,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Biz Kimiz?

GA-DER (Gemi Adamları Derneği) 2016 yılında kurulmuş, bütün imkanlarını gemi adamlarına yardım etmek, onların haklarını korumak ve sorunlarını çözmek için seferber kılan bir kuruluştur. Bunun yanında bütün çalışanları ve gönüllüleri denize gönül vermiş, yıllarca tecrübe biriktirmiş ve bu tecrübelerini artık deniz adamlarının yararına kullanmaya karar vermiş kişilerdir.

GA-DER önceliği insanlara denizi sevdirmek, gemide çalışmak isteyen deniz sevdalılarına denize açılmak için gereken her türlü bilgiyi ve desteği sağlamak ve deniz çalışanlarına, karşılaştıkları sorunlarla ilgili hukuki ve manevi desteği sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Bunun yanında bütün üyeleriyle birlik olup sorunların örgütlenmiş bir kurum adı altında çözülmeye çalışılması çözüme giden yolu kısaltacak en büyük etken olacaktır.

Birlikten Güç Doğar!!!